Универсален WiFi адаптер Allone

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: ALLONE ( ALL-IN-ONE или ВСИЧКО В ЕДНО)  е универсално WiFi дистанционно на Orvibo, чрез което могат да се контролират домашните IR електроуреди* през смартфон / таблет, посредством WiFi, 3G или LTE, по всяко време и от всяка точка на света. Направете уредите си "умни" чрез Allone.

 

КАК РАБОТИ: Allone се свързва с Интернет посредством WiFi мрежата на Вашия рутера и Ви дава възможност да управлявате домашните IR електроуреди от безплатното приложение WIWO за Вашия смартфон, таблет или друго мобилно устройство поддържащо приложението. За целта трябва добавите Вашите IR уреди в приложението и да „обучите“ Allone на бутоните от дистанционното управление на съответния уред.

 

Универсалното дистанционно се нуждае от пряка видимост до обекта, който искате да управлявате. Освен с 8-те инфрачервени сензора, които обхващат 360 градуса, Allone е оборудван и с предавател на радио честота, чрез който можете да управлявате и умния ключ за осветление Smart Switch на ORVIBO. Работната му радиочестота от 433 MHz позволява един Allone да е напълно достатъчен, за управление на осветлението в радиус от 30 метра, без значение от наличието на стени и препятствия.

 

ФУНКЦИИ: