Стенни климатици - Toshiba

Toshiba DAISEIKAI 8 RAS-G2KVP-E (G2AVP-E)
Производител:
Toshiba
Серия:
DAISEIKAI 8
Тип:
Инверторен
Вид:
Стенен
 

Разгледай

Toshiba SHORAI RAS-PKVSG-E (PAVSG-E)
Производител:
Toshiba
Серия:
SHORAI
Тип:
Инверторен
Вид:
Стенен
 

Разгледай

Toshiba SUZUMI RAS-N3AV2-E1 (N3KV2)
Производител:
Toshiba
Серия:
SUZUMI
Тип:
Инверторен
Вид:
Стенен
 

Разгледай

Toshiba MIRAI RAS-BKVG-E (BAVG-E)
Производител:
Toshiba
Серия:
MIRAI R32
Тип:
Инверторен
Вид:
Стенен
 

Разгледай

Toshiba MIRAI RAS-BKV-E (BAV-E)
Производител:
Toshiba
Серия:
MIRAI
Тип:
Инверторен
Вид:
Стенен
 

Разгледай